Het Preaz Team

Preaz werkt samen met een groep gedreven en enthousiaste sportmasseurs die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Onze masseurs zijn zelf altijd actieve sporters geweest en kunnen zich door deze achtergrond goed inleven en zo het juiste behandelplan samenstellen. Naast dat onze masseurs over de juiste opleiding beschikken worden ze ook intern nog opgeleid bij Preaz. Voornamelijk op Papendal komen onze masseurs in aanraking met veel verschillende sporten en sporters, het is hierbij belangrijk dat ze de juiste aanpak kiezen, een vollyballer heeft immers een andere behandeling nodig dan een BMX'er. Veel van onze masseurs hebben al ervaring opgedaan bij professionele teams, zoals wielerploegen.

Gerrit van Olst

Eigenaar / Sportmasseur / Sporttherapeut
Locatie: Papendal / Zeist

Zeg je Preaz, dan zeg je Gerrit. Gerrit heeft Preaz in 2011 opgericht en is vanaf toen met Preaz een ondersteunende kracht op Papendal gebleken. Menig topsporter is ooit gemasseerd door Gerrit en als Preaz is Gerrit bij veel wedstrijden geweest (WK's en EK's) met als uitblinker de Olympische Spelen van 2012 en 2016. Als fantieke voetballer en hardloper kan hij ook uit persoonlijke ervaring putten. Gerrit is opgeleid tot sportmasseur en sporttherapeut en volgt nog regelmatig cursussen om zijn kennis en kunde nog meer uit te breiden.

Stefan Krabbendam

Eigenaar / Sportmasseur / Sporttherapeut
Locatie: Rotterdam / Hellevoetsluis / Papendal

Stefan is een ervaren sportmasseur en sporttherapeut, hij heeft jarenlang zijn eigen bedrijf genaamd Steefit gehad. Sinds juli 2018 is Steefit samengevoegd met Preaz, sindsdien hebben deze twee masseurs hun krachten gebundeld. Stefan kan naast masseren ook dry needling en medical taping doen. Van huis uit is Stefan altijd een voetballer geweest maar een zware enkelblessure gooide roet in het eten. Tegenwoordig vindt Stefan sportieve uitdagingen in het masseren van (top)sporters. 

De masseurs

Gerrit Zoomer

Locatie: Papendal

Gerrit hoort bij de oude kern van Preaz. Ervaring heeft hij genoeg, zo is hij al bij verschillende Olympische Spelen en Wereld Kampioenschappen actief geweest.

Richard Cremers

Locatie: Papendal

Richard hoort bij de Day Ones van Preaz, een van de eerste die zich bij Preaz aansloot. Ook Richard is actief in de wielrenwereld en heeft veel eigen sportervaring!

Dirk Elijzen

Locatie: Papendal

In het Preaz peloton voelt Dirk zich thuis, hij is vaak mee met de KNWU als teammasseur maar staat tijdens zijn spaarzame vrije momenten bij Preaz voor u klaar!

Carlijn Kolmeijer

Locatie: Rotterdam / Hellevoetsluis

Carlijn heeft haar passie voor masseren tijdens haar sportopleiding ontdekt, na haar stage bij Stefan is ze blijven plakken en hoort ze nu vast bij het Preaz team.

Hans van de Bovenkamp

Locatie: Papendal / Rotterdam

Na 6 jaar in de voetballerij is Hans sinds 2021 onderdeel van Preaz. Naast sportmassage en sporttherapie kan hij ook dry needling en medical taping toepassen.

Gérard van de Ven

Locatie: Papendal

Gérard heeft meer dan 30 jaar ervaring in de sportmassage. In die 30 jaar heeft hij binnen de wielersport en voetballerij op hoog niveau meegedraaid.

Daphne Damen

Locatie: Hellevoetsluis

Bij Daphne is sporten er met de paplepel ingegoten en ze heeft al jaren een grote passie voor sportmassage en sporttherapie Deze kennis neemt ze mee naar Preaz!

Openingstijden:
Preaz is geopend van maandag t/m zaterdag. Wij verzorgen overdag maar ook in de avond behandelingen. Bel, mail of app voor meer informatie.

Locatie Papendal & Zeist
+31 6 29 04 80 19

Locatie Hellevoetsluis & Rotterdam

+31 6 13 75 95 17