Talent Team

Preaz vindt het belangrijk dat aanstormende talenten de juiste begeleiding krijgen richting hun weg naar de top. Daarom ondersteunen wij verschillende talenten uit de regio's waar wij gevestigd zijn. Op deze pagina vind je een overzicht van de talenten die wij mogen ondersteunen. 

Luna de Kock

Luna de Kock is 12 jaar en geboren in Spijkenisse. In haar jonge judocarrière heeft ze het al geschopt tot Zuid Hollands Kampioen en heeft ze brons gewonnen op de Nederlandse Kampioenschappen. Ze volgt het VWO op topsportschool Thorbecke in Capelle aan den IJssel en traint bij De Korte Sportinstituut Hoogvliet waar verschillende toppers trainen.

Laura van Regenmortel

Laura van Regenmortel is 26 jaar en woonachtig in Zoetermeer. Ze is opgegroeid in de mountainbikesport. Ze is verschillende malen Nederlands Kampioen geworden en nam in 2009 deel aan het Europees Kampioenschap. Haar doel is om in het aankomende seizoen bij SwaboLadies een extra stap zetten in haar ontwikkeling als renster te maken.

Nargélis Statia Pieter

Nargélis Statia Pieter is een atlete die uitkomt op de 100m, 200m en 4*100m sprint. Ze heeft onder andere deelgenomen aan de Wereldkampioenschap in Doha.

Frederique Nieuwland

Frederique Nieuwland is voetbalster en maakt sinds november 2021 deel uit van ons Talent Team. Over de sportmassage van Preaz zegt ze het volgende: "Ik had een uur lang sportmassage, waarin mijn rug en benen werden losgemaakt. Ik train elke dag en in mijn drukke schema is het belangrijk om ook te ontspannen en vooral mijn spieren te laten herstellen. Na een sportmassage voel ik mij de volgende dag op de training veel beter en losser!"

Karlijn van Es

Karlijn van Es is 26 jaar en komt uit Rotterdam. Ze is vanaf haar 7e fanatiek bezig met atletiek en sinds haar 12e vooral gefocust op het hardlopen. Haar favoriete afstand is de 800meter en haar doel is om ieder jaar sneller en beter te worden en zo hoog mogelijk te eindigen op de Nederlandse kampioenschappen indoor en outdoor. Ze maakt de nodige beweeguren en daarom is het heel effectief voor haar om zo nu en dan gebruik te maken van de massages bij PREAZ. Hierover zegt ze: "zo blijft mijn lichaam fit en belastbaar. Ik heb er positieve ervaringen mee en maak er eens in de zoveel tijd graag gebruik van en raad ik het iedereen aan."

Openingstijden:
Preaz is geopend van maandag t/m zaterdag. Wij verzorgen overdag maar ook in de avond behandelingen. Bel, mail of app voor meer informatie.

Locatie Papendal & Zeist
+31 6 29 04 80 19

Locatie Hellevoetsluis & Rotterdam

+31 6 13 75 95 17

Locatie Runnersworld Rotterdam Centrum
+31 6 17 00 77 90