Sportmassage

Door onze alledaagse bezigheden hebben spieren veel te lijden en kunnen allerlei klachten ontstaan. Deze spierklachten zijn niet anders dan die van sporters. Een sportmassage kan in deze gevallen zeer nuttig zijn en voor veel verlichting zorgen en zal door jouw spieren hartelijk worden ontvangen. Een regelmatige massage kan veel stress gerelateerde klachten verminderen of wegnemen, kortom bijdragen aan de algehele gezondheid! Een massage werkt herstelbevorderend en ontspannend voor de spieren en geeft een verbeterde aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen.

Sporttherapie

Behandeling en herstel van blessures

Iedereen die sport wil zich graag fit voelen en fit zijn, maar ook als je niet actief sport wil je een gezond lichaam hebben dat in balans is. Helaas komt het vaak voor dat er blessures opduiken of dat er overbelasting ontstaat die het onmogelijk maakt om pijnloos en zonder zorgen actief bezig te zijn. Goede begeleiding is dan erg belangrijk. Een sportmasseur kan aangeven wanneer spieren te veel belast worden en wanneer er blessures op de loer liggen. 

Als er toch een blessure ontstaat kan deze meestal goed behandeld worden. Door een gedegen kennis van de anatomie en de (patho) fysiologie van blessures is een sporttherapeut in staat een voorname rol te spelen in het therapeutisch behandelen van (overbelasting-) blessures. Behandelen van blessures gaat in overleg met fysiotherapeuten, manuele therapeuten en sportartsen. Met verschillende specialisten in ons netwerk bieden we de beste behandeling. Ons netwerk stelt ons in staat om de juiste verwijzing te maken naar de beste professional. Zo kun je met een blessure worden begeleid vanaf het moment van blessure tot aan het moment van het hervatten van sport of werk.

Openingstijden:
Preaz is geopend van maandag t/m zaterdag. Wij verzorgen overdag maar ook in de avond behandelingen. Bel, mail of app voor meer informatie.

Locatie Papendal & Zeist
+31 6 29 04 80 19

Locatie Hellevoetsluis & Rotterdam

+31 6 13 75 95 17

Locatie Runnersworld Rotterdam Centrum
+31 6 17 00 77 90