Particuliere locatie Papendal - Arnhem

Samenwerking

Vanaf 2020 is het voor particuliere klanten mogelijk om een sportmassage te boeken op Papendal. Preaz is een samenwerking aangegaan met het Sport Medisch Centrum Papendal. Zij beheren een prachtige locatie in het midden van Papendal. Dit is de medische thuishaven van TeamNL, het centrum ademt sport. Niet voor niets natuurlijk dat alle topsporters van Papendal hier hun begeleiding en behandelingen krijgen. 

De masseurs die onze TeamNL sporters begeleiden en masseren staan vanaf nu ook klaar voor jou op de locatie SMCP! Boek jouw sportmassage op deze locatie via het contactformulier

Sport Medisch Centrum Papendal

Het Sport Medisch Centrum Papendal is al meer dan 50 jaar een kennisinstituut op het gebied van lichamelijke begeleiding. Je kunt er terecht voor specialistische zorg. Fysiotherapie, sportgeneeskunde, sportcardiologie en voor medische fitness en leefstijladvies. Je hoeft hier geen topsporter voor te zijn, bij SMCP kan iedereen gebruik maken van de topsportervaring en zorg die ze over de afgelopen 50 jaar hebben opgedaan. 
Meer info over het SMCP kun je vinden op de website.

Raymond Wissink

" Ik ben Raymond Wissink, LT3 trainer en praktijkbegeleider in de sport. Na lang blessureleed door een motorongeval ben ik weer gaan hardlopen. Wanneer je een sport intensief beoefent, ga je verder nadenken over de verzorging van je lichaam. Lopend Nederland maken gemiddeld 72.000.000 sporturen in een jaar. Dit levert 110.000 blessures op. Je bent bij 1000 sporturen ongeveer 15,5 uur geblesseerd. Ik kwam tot de conclusie dat sportmassage daar wel een goed middel voor kon zijn.  Hierdoor kan ik allerlei lichamelijke en geestelijke problemen beter het hoofd bieden. Sportmassage is voor mij een perfecte manier om mij voor te bereiden op een prestatie. "

Marielle van Weerdenburg

" Door onbekende oorzaak kreeg ik last van een spier onder/achter mijn schouderblad. Na 2 jaar bij verschillende fysiotherapeuten te hebben gelopen kwam ik bij toeval bij Stefan terecht. En wat de fysio niet voor elkaar kreeg, kreeg Stefan wel voor elkaar. De klacht werd niet alleen minder maar is uiteindelijk ook verdwenen. Toen mijn man last kreeg van een tenniselleboog heb ik hem aangeraden om ook naar Preaz te gaan. Ook bij hem waren de klachten met een aantal behandelingen verdwenen. Hoewel we allebei nu pijnvrij zijn komen we allebei toch nog ongeveer 1 x per maand bij Stefan zodat de spieren in de rug goed losgemaakt worden en blijven. "

Remko Kap

Ik doe vrij fanatiek aan hardlopen en ga preventief een paar keer per maand naar Steefit. Ook al heb ik het idee dat ik nergens last van heb, toch blijkt regelmatig dat mijn spieren dit wel nodig hebben. Telkens weer zijn er “gevoelige” plekken te vinden waar ik dacht geen last van te hebben. Voorkomen is beter dan genezen is mijn idee. Ook wordt er verder gedacht dan alleen het probleemgebied te masseren, door toepassen van bijvoorbeeld Medical taping welke langer een behandeling geeft dan alleen de duur van de massage of wordt de onderrug onderhanden genomen. Kortom een goed pakket wat ik niet meer kan en wil missen bij mijn inspanningen.

Lokale sporters in beeld

Preaz ondersteunt de TeamNL sporters op Papendal, lees er hier meer over!