Laatste nieuws

Handbal 2022

De handbaldames zijn al regelmatig voorbij gekomen op de socials en de website van Preaz. Dit komt omdat Gerrit van Olst en Stefan Krabbendam zich vanaf dit jaar officieel hebben aangesloten bij de medische staf van de selectie. Dit houdt in dat ze meedenken in de medische begeleiding en dat er bij toernooien en trainingskampen altijd iemand van Preaz aanwezig is om de selectie te behandelen en masseren. Een super mooie kans om dit sterkte team bij te staan!

EJK Badminton
Servië - 2022

Vanuit Preaz was Gerrit van Olst de masseur die meeging naar het EJK van de badmintonselectie in Belgrado. Tijdens het EJK werd er een team en een individueel toernooi gespeeld. Voor de Nederlandse badmintontoppers is dit een mooi toernooi geweest om ervaring op te doen en te proeven aan de grote wedstrijden!

Holland's Got Talent - 2022

In het seizoen van 2022 van Holland's got Talent heeft Preaz de kandidaten en juryleden weer mogen behandelen achter de schermen van dit populaire tv programma.
Op onze socials zie je vaak sporters en topsporters voorbij komen, maar ook mensen uit de entertainment hebben belang bij een sportmassage. 
Preaz is al vaker betrokken geweest bij het behandelen van kandidaten van entertainmentprogramma's en we zijn heel blij dat we dit deze keer ook weer hebben mogen doen. 

WK - Waterpolo 2022

Onze masseurs Gerard, Daphne en Gerrit zijn betrokken geweest bij de voorbereiding op het Wereld Kampioenschap Waterpolo in Hongarije. De Nederlandse damesselectie heeft daar uiteindelijk de bronzen medaille weten te winnen in een wedstrijd tegen Italië. Onze masseurs hebben de dames mogen behandelen en masseren tijdens hun trainingsdagen in  het KNZB zwembad in Zeist!

Openingstijden:
Preaz is geopend van maandag t/m zaterdag. Wij verzorgen overdag maar ook in de avond behandelingen. Bel, mail of app voor meer informatie.

Locatie Papendal & Zeist
+31 6 29 04 80 19

Locatie Hellevoetsluis & Rotterdam

+31 6 13 75 95 17

Locatie Runnersworld Rotterdam Centrum
+31 6 17 00 77 90