Preaz in de TV-wereld

Werken met je lichaam doe je niet alleen als topsporter, ook in de entertainment wereld is je lichaam erg belangrijk. Preaz heeft ervaring met het begeleiden van projecten in de showbusiness.

Het begeleiden van evenementen zoals bijvoorbeeld “So You Think You Can Dance” en “The Ultimate Dance Battle” is ons op het lijf geschreven. De jarenlange ervaring die wij meenemen vanuit de topsport kunnen wij doorvertalen in artiestenzorg, omdat hier ook veel van het fysiek van de deelnemers gevraagd wordt. Alle elementen die daarvoor nodig zijn om de topsporter optimaal aan de start te krijgen sluiten ook prima aan bij de artiesten waarvan een topprestatie gevraagd gaat worden.
We kunnen hiervoor een totaal of gedeeltelijk pakket aanbieden voor de begeleiding van een theatershow, -tournee of evenement. Belangrijkste elementen in dit pakket zijn, massage, stoelmassage, taping (klassiek en Medical Tape Concept), eerste hulp (wondverzorging), trainingsadvies, mentale begeleiding en, niet te onderschatten, voedingsadvies. Ook hier geldt dat we korte lijnen hebben in de medische sector van de sport (o.a. sportartsen, orthopedisch chirurgen, etc.)

Hollands Got Talent 2020

Preaz heeft in het verleden al de kandidaten van de amusementsshows Hollands got talent en Dancing with the stars mogen begeleiden en is alweer met nieuwe trajecten bezig!

Dancing with the Stars
Dancing with teh Stars

Sportbonden

Om de beste zorg voor topsporters te organiseren zijn veel sportbonden op zoek naar een trouwe partner voor hun sporters. Preaz is voor vele sporters een bekende partner en dus ook voor sportbonden een ideale partner om hun topsporters te begeleiden.

Preaz gaat als ondersteunende kracht vaak mee met trainingskampen en wedstrijden. Zo krijgen de sporters ook tijdens belangrijke trainingen en wedstrijden de ondersteuning en begeleiding die ze gewend zijn op Papendal zodat de prestaties zo optimaal mogelijk worden beïnvloed.

Openingstijden:
Preaz is geopend van maandag t/m zaterdag. Wij verzorgen overdag maar ook in de avond behandelingen. Bel, mail of app voor meer informatie.

Locatie Papendal & Zeist
+31 6 29 04 80 19

Locatie Hellevoetsluis & Rotterdam

+31 6 13 75 95 17

Locatie Runnersworld Rotterdam Centrum
+31 6 17 00 77 90