SD Sportswear

In juni 2019 is Preaz een samenwerking aangegaan met SD Sportswear. SD Sportswear is de Nederlandse importeur van Acerbis Sports Teamwear, RHINO Rugby, Luanvi Sport en 1911 Cinquestelle. De Preaz masseurs zien er met de kleding van SD sportswear top verzorgd uit.

De 4 hoofdmerken vinden via de geselecteerde sportspeciaalzaken hun weg naar verschillende amateur- en profclubs. Sinds de oprichting staat SD Sportswear bekend als een betrouwbare partner en specialist in teamkleding die intensief samenwerkt met geselecteerde sport speciaalzaken. De showroom in Harderwijk is ingericht om sportclubs, sportzaken en overige gasten een prima indruk te geven van hun merken.

Topsport centrum Papendal

Topsportcentrum Papendal in Arnhem is de uitvalsbasis voor verschillende nationale selecties. Preaz ondersteunt een groot deel van deze selecties met sportmassage. Sportcentrum Papendal speelt hierin een belangrijke rol, wij mogen op dit sportcentrum gebruik maken van alle faciliteiten om niet alleen de sporters maar ook onze eigen masseurs zo goed mogelijk te verzorgen. Zo kan Preaz in samenwerking met Papendal altijd de beste diensten leveren!

Bart van Nunen

TalentEmpowerment

TalentEmpowerment ondersteunt sporters in hun weg naar de Olympische Spelen. Dit doen ze op het gebied van coaching en management. Ze leiden sporters op om zelf hun route te bepalen. Het netwerk van TalentEmpowerment is daarin erg waardevol. Sinds 2020 werkt Preaz als onderdeel van het begeleidende team samen met TalentEmpowerment. 

JvG Trainingscentrum

Vanaf september 2023 start het JvG trainingscentrum met de eerste pilot, een super mooi initiatief van Jelle van Gorkom. Wij kennen Jelle inmiddels een heel aantal jaren en hebben hem vaak behandeld. Heel trots dat we aan deze mooie missie mogen gaan bijdragen:

"Onze missie is om mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) na hun revalidatieperiode een programma te bieden waarmee ze zich kunnen blijven ontwikkelen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. We vinden leefstijl en de geluksfactor een groot goed!" 

JVG Trainingscentrum

Openingstijden:
Preaz is geopend van maandag t/m zaterdag. Wij verzorgen overdag maar ook in de avond behandelingen. Bel, mail of app voor meer informatie.

Locatie Papendal & Zeist
+31 6 29 04 80 19

Locatie Hellevoetsluis & Rotterdam

+31 6 13 75 95 17

Locatie Runnersworld Rotterdam Centrum
+31 6 17 00 77 90