SD Sportswear

In juni 2019 is Preaz een samenwerking aangegaan met SD Sportswear. SD Sportswear is de Nederlandse importeur van Acerbis Sports Teamwear, RHINO Rugby, Luanvi Sport en 1911 Cinquestelle. De Preaz masseurs zien er met de kleding van SD sportswear top verzorgd uit.

De 4 hoofdmerken vinden via de geselecteerde sportspeciaalzaken hun weg naar verschillende amateur- en profclubs. Sinds de oprichting staat SD Sportswear bekend als een betrouwbare partner en specialist in teamkleding die intensief samenwerkt met geselecteerde sport speciaalzaken. De showroom in Harderwijk is ingericht om sportclubs, sportzaken en overige gasten een prima indruk te geven van hun merken.

Topsport centrum Papendal

Topsportcentrum Papendal in Arnhem is de uitvalsbasis voor verschillende nationale selecties. Preaz ondersteunt een groot deel van deze selecties met sportmassage. Sportcentrum Papendal speelt hierin een belangrijke rol, wij mogen op dit sportcentrum gebruik maken van alle faciliteiten om niet alleen de sporters maar ook onze eigen masseurs zo goed mogelijk te verzorgen. Zo kan Preaz in samenwerking met Papendal altijd de beste diensten leveren!

Bart van Nunen

TalentEmpowerment

TalentEmpowerment ondersteunt sporters in hun weg naar de Olympische Spelen. Dit doen ze op het gebied van coaching en management. Ze leiden sporters op om zelf hun route te bepalen. Het netwerk van TalentEmpowerment is daarin erg waardevol. Sinds 2020 werkt Preaz als onderdeel van het begeleidende team samen met TalentEmpowerment. 

De Biomechanieker

De Biomechanieker heeft een unieke werkwijze voor fietsmetingen en bikefitting. Klachten die op de fiets ontstaan zijn bijna altijd te verhelpen door een goede afstelling en gepersonaliseerde materialen op de fiets. Gezondheid, rendement en ergonomie staan centraal tijdens hun fietsmetingen op basis van Biomechanica. Preaz werkt samen met Aron Kremer van De Biomechanieker op de locaties Hellevoetsluis en SMC Sparta Rotterdam.

Openingstijden:
Preaz is geopend van maandag t/m zaterdag. Wij verzorgen overdag maar ook in de avond behandelingen. Bel, mail of app voor meer informatie.

Locatie Papendal & Zeist
+31 6 29 04 80 19

Locatie Hellevoetsluis & Rotterdam

+31 6 13 75 95 17