Sponsors van Preaz 

SD Sportswear

In juni 2019 is Preaz een samenwerking aangegaan met SD Sportswear. SD Sportswear is de Nederlandse importeur van Acerbis Sports Teamwear, RHINO Rugby, Luanvi Sport en 1911 Cinquestelle. De Preaz masseurs zien er met de kleding van SD sportswear top verzorgd uit.

De 4 hoofdmerken vinden via de geselecteerde sportspeciaalzaken hun weg naar verschillende amateur- en profclubs. Sinds de oprichting staat SD Sportswear bekend als een betrouwbare partner en specialist in teamkleding die intensief samenwerkt met geselecteerde sport speciaalzaken. De showroom in Harderwijk is ingericht om sportclubs, sportzaken en overige gasten een prima indruk te geven van hun merken.

Wordt ook sponsor van Preaz, mail ons!

Preaz in de Showbusiness

Hollands Got Talent 2020 & Dancing with the stars 2019

Preaz heeft in het verleden al de kandidaten van de amusementsshows Hollands got talent en Dancing with the stars mogen begeleiden en is alweer met nieuwe trajecten bezig!

-->

Werken met je lichaam doe je niet alleen als topsporter, ook in de entertainment wereld is je lichaam erg belangrijk. Preaz heeft ervaring met het begeleiden van projecten in de showbusiness.

Het begeleiden van evenementen zoals bijvoorbeeld “So You Think You Can Dance” en “The Ultimate Dance Battle” is ons op het lijf geschreven. De jarenlange ervaring die wij meenemen vanuit de topsport kunnen wij doorvertalen in artiestenzorg, omdat hier ook veel van het fysiek van de deelnemers gevraagd wordt. Alle elementen die daarvoor nodig zijn om de topsporter optimaal aan de start te krijgen sluiten ook prima aan bij de artiesten waarvan een topprestatie gevraagd gaat worden.
We kunnen hiervoor een totaal of gedeeltelijk pakket aanbieden voor de begeleiding van een theatershow, -tournee of evenement. Belangrijkste elementen in dit pakket zijn, massage, stoelmassage, taping (klassiek en Medical Tape Concept), eerste hulp (wondverzorging), trainingsadvies, mentale begeleiding en, niet te onderschatten, voedingsadvies. Ook hier geldt dat we korte lijnen hebben in de medische sector van de sport (o.a. sportartsen, orthopedisch chirurgen, etc.)

Dancing with the Stars
Dancing with teh Stars

Preaz en de sportbonden

Sportbonden

Om de beste zorg voor topsporters te organiseren zijn veel sportbonden op zoek naar een trouwe partner voor hun sporters. Preaz is voor vele sporters een bekende partner en dus ook voor sportbonden een ideale partner om hun topsporters te begeleiden.

Preaz gaat als ondersteunende kracht vaak mee met trainingskampen en wedstrijden. Zo krijgen de sporters ook tijdens belangrijke trainingen en wedstrijden de ondersteuning en begeleiding die ze gewend zijn op Papendal zodat de prestaties zo optimaal mogelijk worden beïnvloed.