Volg de avonturen van Preaz

Trainingskamp Judo Papendal 2019

Het trainingskamp van de judoselectie in Juli was weer geslaagd. Preaz mocht de gehele selectie ondersteunen met sportmassage. Veel bekende gezichten voor onze masseurs. Daarnaast zijn er door de judoka's veel trainingsuren gemaakt als voorbereiding op de komende wedstrijden. 
Preaz ondersteunde dit keer de selectie in samenwerking met de fysiotherapeuten van TeamNL.

EK Letland BMX 2019

Stefan is tijdens het EK in Letland meegeweest met de nederlandse BMX ploeg. Samen met de sportmasseur, fysio en sportarts werd er goed voor de BMX'ers gezorgd. Zo goed zelfs, na de zege van Niek werd hij door Stefan 's nachts om 2.00 uur nog gemasseerd. Een verse kampioen op de massagetafel! De resultaten tijdens dit toernooi waren niet mis, TeamNL behaalde bij de heren de 1e en 3e plaats en bij de dames de 2e plaats. Kortom een geslaagd toernooi waarbij Preaz ook zijn steentje heeft mogen bijdragen!

Holland's Got Talent 2019

Ook dit jaar werkt Preaz achter de schermen mee aan het TV-programma Holland's Got Talent. Sinds het dansprogramma So You Think You Can Dance Preaz in 2010 benaderde is Preaz jaarlijks actief bij diverse dans- en talentenshows.

In onze speciale behandelkamer binnen de studio komen de artiesten langs bij ons maar ook de crew (productieteam en cameramensen), juryleden en presentatoren maken van onze diensten gebruik.
Dit jaar vinden de opnames van het programma Holland's Got Talent plaats in de studio in Aalsmeer. Elk blok bestaat uit 2 dagen waarbij de eerste dag een repetitiedag is en de tweede dag de opnamedag is.
Naast de reguliere preventieve massagebehandelingen ondersteunen we hier ook bij blessures.
Altijd weer een hele leuke afwisseling van onze activiteiten.

Trainingskamp Spanje BMX 2018

De elite- en het talententeam van het NL BMX team bereidden zich in Spanje drie weken lang voor op het nieuwe seizoen. Deze trainingsstage in december 2018 werd door Stefan Krabbendam vanuit Preaz ondersteund. Tijdens het trainingskamp werd ik naast mijn functie als sportmasseur ook ingezet als bezemwagen, taxichauffeur en EHBO-er. Het leuke is: Je ziet deze 12 jonge topsporters nu ook eens op een andere manier. Want waar ik in Papendal de sporters slechts een à twee keer per week een uurtje op de behandeltafel krijg, zag ik hen in Alicante de hele dag door

Trainingskamp Judo Casteldefels 2018

Net als voorgaand jaar was ook Preaz (in de persoon van Gerrit van Olst) in 2018 vertegenwoordigt op het belangrijke trainingskamp van de nationale judoselectie in het prachtige Casteldefels in Spanje aan de kust bij Barcelona. 

Ieder jaar is daar een groot internationale trainingsstage waar de hele wereldtop aanwezig is als voorbereiding op het WK later dat jaar. Een grote groep Nederlandse judoka’s was afgereisd om in de bloedhete omgebouwde parkeergarage aan het strand de strijd aan te gaan met de vele buitenlanders. Samen met fysiotherapeute Cynthia Bos was het hard buffelen om iedereen fit te houden. Tijdens het kamp werd duidelijk dat het dit jaar voor laatst in “Castel” gehouden werd en er volgend jaar (2019) naar Alicante wordt afgereisd. Ook dan zal Preaz weer van de partij zijn.

Olympische Spelen 2016

Na Londen 2012 was Preaz ook in 2016 paraat met 2 masseurs op de Olympische Spelen in Rio. Er was een grote groep roeiers afgevaardigd naar het verre Brazilie.

Gerrit van Olst vertrok eind juli, ruim 2 weken voor het begin van de Spelen, samen met teammanager Nienke Wind van de KNRB al richting Rio om alle voorbereidende werkzaamheden daar te doen. Teamtent opbouwen, alle cardioapparatuur in elkaar zetten, appartementen in het Olympisch dorp gereed maken qua inrichting kortom alle werkzaamheden om het voor de sporters zo optimaal mogelijk te laten zijn. Het is en blijft Brazilie dus regelmatig werd het geduld op de proef gesteld omdat op tijd zijn nogal een ding is daar. Uiteindelijk was alles op tijd klaar toen de equipe aankwam in het Olympisch dorp. Vanaf toen stond alles in het teken van de wedstrijden, HET moment voor de sporters waarvoor ze de afgelopen 4 jaar alles hebben opgeofferd, bloed zweet en tranen heeft het gekost. Het is altijd volle bak masseren tijdens de wedstrijden dus veel tijd voor andere dingen was er niet die week. Maar na een prachtige week van absolute topsport op een echt wereldlocatie (de roeibaan lag onder het bekende Christusbeeld van Rio) bleek dat alle inspanningen niet voor niets waren geweest. Met een prachtige bronzen plak voor Holland Acht, een zilveren plak voor de dames dubbelvier en natuurlijk de mooiste van allemaal de GOUDEN plak van de damesdubbel twee (Maaike Head en Ilse Paulis) waren de Olympische Spelen dus uitermate succesvol voor de roeiers. Moe maar voldaan keerde Preaz terug naar Nederland waar we konden genieten van een welverdiende vakantie!