Volg de avonturen van Preaz

Laatste nieuws

Europees Kampioenschap -Wielrennen 2020

Gerrit Zoomer was met de de nationale wielrenselectie mee naar de Europese Kampioenschappen in het Franse Plouay. Het voelde als een soort van thuiskomen voor Gerrit, nadat hij in 2010 gestopt was na 20 jaar als verzorger/ masseur. 

Indonesian Masters -Badminton 2020

Voor de badmintonselectie, die bezig is met de kwalificatie voor de Olympische Spelen, stond januari in het teken van Azië. 3 januari vertrokken Selena Piek, Cheryl Seinen, Robin Tabeling en Jelle Maas om toernooien te spelen in aanloop naar de OS2020.

Dancing with the stars -
2019

Dancing with the Stars

Preaz ondersteunt de dansers tijdens de voorbereidingen van de RTL4 show Dancing with the stars. Na succesvolle bijdrage aan Holland's got talent en So You Think You Can Dance mochten de masseurs ook dit keer met de deelnemers aan de voorbereiding werken.

'Hemd van het lijf'

Elke maand interviewt Stefan Krabbendam een sporter op de massagetafel. Bekijk de interviews hier!

PREAZ masseur Stefan zie je in bovenstaand fragment in actie tijdens Dancing with the Stars!

Interview Stefan Krabbendam - De kracht achter de sporter

Februari 2019

Stefan Krabbendam is door het blad Hellevoeter geïnterviewd over zijn werk en ambities, lees het hele artikel door op de afbeelding te klikken!

Preaz on the road

Team Preaz heeft door de jaren heen veel verschillende sporters begeleid en heeft zodoende prachtige plaatsen in de wereld mogen ontdekken. Van de Olympische Spelen in Rio tot de Wereldkamioenschappen Badminton in Indonesië en van de NK Atletiek tot de judo trainingskampen in Spanje, Preaz heeft veel gezien. Op deze pagina ziet u een impressie van de sporters tijdens verschillende toernooien en kampioenschappen.