Volg de avonturen van Preaz

Holland's Got Talent -
2019

Ook dit jaar werkt Preaz achter de schermen mee aan het TV-programma Holland's Got Talent. Sinds het dansprogramma So You Think You Can Dance Preaz in 2010 benaderde is Preaz jaarlijks actief bij diverse dans- en talentenshows.

Trainingskamp BMX -
Spanje 2018

De elite- en het talententeam van het NL-BMX team bereidden zich in Spanje drie weken lang voor op het nieuwe seizoen. Deze trainingsstage in december 2018 werd door Stefan Krabbendam vanuit Preaz ondersteund.

Trainingskamp Judo - Casteldefels 2018

Net als voorgaand jaar was ook Preaz (in de persoon van Gerrit van Olst) in 2018 vertegenwoordigt op het belangrijke trainingskamp van de nationale judoselectie in het prachtige Casteldefels in Spanje aan de kust bij Barcelona. 

Olympische Spelen -
Rio 2016

Na de Olympische Spelen van Londen in 2012 was Preaz ook tijdens de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro paraat met 2 masseurs. Er was een grote groep roeiers afgevaardigd naar het verre Brazilie om deel te nemen aan de OS.

Interview Stefan Krabbendam - De kracht achter de sporter

Februari 2019

Stefan Krabbendam is door het blad Hellevoeter geïnterviewd over zijn werk en ambities, lees het hele artikel door op de afbeelding te klikken!

Preaz on the road

Team Preaz heeft door de jaren heen veel verschillende sporters begeleid en heeft zodoende prachtige plaatsen in de wereld mogen ontdekken. Van de Olympische Spelen in Rio tot de Wereldkamioenschappen Badminton in Indonesië en van de NK Atletiek tot de judo trainingskampen in Spanje, Preaz heeft veel gezien. Op deze pagina ziet u een impressie van de sporters tijdens verschillende toernooien en kampioenschappen.