Volg de avonturen van Preaz

Laatste nieuws

Dancing with the stars -
2019

Preaz ondersteunt de dansers tijdens de voorbereidingen op de live shows van de RTL4 show Dancing with the stars. Na succesvolle bijdrage aan Holland's got talent en So You Think You Can Dance mochten de masseurs ook dit keer weer met de deelnemers aan de voorbereiding werken.

Trainingskamp Judo -
Papendal 2019

Het trainingskamp van de judoselectie in Juli was weer geslaagd. Preaz mocht de gehele selectie ondersteunen met sportmassage. Veel bekende gezichten voor onze masseurs. Er zijn veel trainingsuren gemaakt als voorbereiding op de komende wedstrijden. 

EK BMX -
Letland 2019

Stefan is tijdens het EK meegeweest met de nederlandse BMX ploeg. Samen met de sportmasseur, fysio en sportarts werd er goed voor de BMX'ers gezorgd. TeamNL behaalde bij de heren de 1e en 3e plaats en bij de dames de 2e plaats. 

PREAZ masseur Stefan zie je in bovenstaand fragment in actie tijdens Dancing with the Stars!

Interview Stefan Krabbendam - De kracht achter de sporter

Februari 2019

Stefan Krabbendam is door het blad Hellevoeter geïnterviewd over zijn werk en ambities, lees het hele artikel door op de afbeelding te klikken!

Preaz on the road

Team Preaz heeft door de jaren heen veel verschillende sporters begeleid en heeft zodoende prachtige plaatsen in de wereld mogen ontdekken. Van de Olympische Spelen in Rio tot de Wereldkamioenschappen Badminton in Indonesië en van de NK Atletiek tot de judo trainingskampen in Spanje, Preaz heeft veel gezien. Op deze pagina ziet u een impressie van de sporters tijdens verschillende toernooien en kampioenschappen.