Zeist

Van Tongeren fysiotherapeuten

Door nauwe samenwerking met diverse specialisten uit de regio, kan er snel en adequaat ingespeeld worden op uiteenlopende klachten en is er altijd deskundig advies binnen handbereik.In de regio Zeist werken we samen met van Tongeren fysiotherapeuten www.vantongerenfysiotherapeuten.nl/

Samenwerking

Sinds 2015 werkt Preaz samen met van Tongeren Fysiotherapeuten. Wim van Tongeren (eigenaar en tevens oud fysiotherapeut van het Nederlands Elftal in de jaren 80-90) zocht een goede partner die kwalitateits sportmassages kon leveren. Via zijn vrouw Ineke , die teammanager was en is bij het nationaal Team Waterpolo dames , kwamen ze bij ons terecht. Wij zijn al sinds 2010 actief als masseurs bij de waterpolodames dus de connectie was snel gelegd.
Vanuit de eerste ontmoeting bleek al snel dat de visie en passie van beide bedrijven prima elkaar pasten en werd de samenwerking gestart. Ondertussen is Preaz een vaste waarde geworden binnen de praktijk en loopt de samenwerking meer dan voortreffelijk. Vele patienten zijn al doorgestuurd door de diverse fysiotherapeuten en ook de lokale sporters weten ondertussen de weg te vinden naar de prachtige praktijk aan de Utrechtseweg 88

Referentie

Ronald Prent

" Als docent Lichamelijke Opvoeding en Leercoach bij de KNHB ben ik mijn hele loopbaan afhankelijk geweest van de inspanningen van Fysiotherapeuten. Allerhande spier en gewrichtsblessures zijn gedurende mijn beroepsleven voorbij gekomen. Net op het moment dat ik dacht te kunnen gaan genieten van mijn pensioen, kwam de diagnose heupartrose voorbij. Tijd om in de preventieve sfeer een tandje bij te zetten.
Op indicatie van Fysiotherapeuten Praktijk van Tongeren in Zeist werd dit PREAZ. De wekelijkse behandelingen van PREAZ hebben een culminerend effect op de constellatie van mijn heup en rug musculatuur. Kort geformuleerd: ik kom binnen als oude man en verlaat het pand als een kwiek persoon !
De afspraak met de Orthopedisch Chirurg is inmiddels al meer dan vijf jaar uitgesteld! Alles gewonnen dus. "

Informatie over de locatie

Utrechtseweg 88 en 88a
3702 AD Zeist
+31 6 29048019

Afspraak:
De wachtruimte bevindt zich op de begane grond, de masseur komt je ophalen.

Masseurs Zeist

Gerrit van Olst

Dennis

Dennis van Tongeren

Openingstijden:
Preaz is geopend van maandag t/m zaterdag. Wij verzorgen overdag maar ook in de avond behandelingen. Bel, mail of app voor meer informatie.

Locatie Papendal & Zeist
+31 6 29 04 80 19

Locatie Hellevoetsluis & Rotterdam

+31 6 13 75 95 17

Locatie Runnersworld Rotterdam Centrum
+31 6 17 00 77 90