Hemd van het lijf

Elke maand interviewt Stefan Krabbendam een sporter op de massagetafel.

Kevin Goedendorp

Aflevering 5

In de vijfde aflevering van “het hemd van het lijf” is Kevin Goedendorp te gast. Kevin is eigenaar van The Boxs. Vanaf september openen de deuren van zijn nieuwe locatie in Brielle: The Boxs 2.0. In de periode van klussen en verbouwen sprak Stefan met hem op de behandeltafel.

Ronald van der Graaf

Aflevering 4

In de vierde aflevering van “het hemd van het lijf” is Ronald van der Graaf te gast. Ronald is triathleet maar heeft zich voor augustus 2020 een ander doel gesteld. Het Ijsselmeer overzwemmen. Hij is zich momenteel druk aan het voorbereiden. Sportmasseur Stefan Krabbendam vraagt hem het hemd van het lijf.

Yvette de Waard

Aflevering 3

In de derde aflevering van “het hemd van het lijf” is Yvette de Waard te gast. Yvette is BMX-er, en op dit moment de nummer 2 van de wereld. Sportmasseur Stefan Krabbendam vraagt hem het hemd van het lijf.

Bart van Nunen

Aflevering 2

In de tweede aflevering van “het hemd van het lijf” is Bart van Nunen aan het woord. Bart is marathonloper en gespecialiseerd in de lange afstanden. Hij traint en woont op het nationale sportcentrum Papendal. Sportmasseur Stefan Krabbendam vraagt hem het hemd van het lijf.

Deshney Hoornweg

Aflevering 1

In de eerste aflevering van “het hemd van het lijf” is Deshney Hoornweg aan het woord. Deshney is keeper bij VV Brielle. Sportmasseur Stefan Krabbendam vraagt hem het hemd van het lijf.

Gerrit van Olst & Alicia Sklias 

Interview Preaz Sportmassage

In deze video worden Gerrit van Olst en Alicia Sklias geïnterviewd over Preaz en over sportmassage.

Openingstijden:
Preaz is geopend van maandag t/m zaterdag. Wij verzorgen overdag maar ook in de avond behandelingen. Bel, mail of app voor meer informatie.

Locatie Papendal & Zeist
+31 6 29 04 80 19

Locatie Hellevoetsluis & Rotterdam

+31 6 13 75 95 17

Locatie Runnersworld Rotterdam Centrum
+31 6 17 00 77 90