Dordrecht

CardioBoxing

Vanaf september 2021 werkt Preaz samen met CardioBoxing Dordrecht. Deze samenwerking is spontaan tot stand gekomen en bleek meteen een match. CardioBoxing is een erg mooi concept waarbij diverse elementen van het boksen en andere vechtsporten gecombineerd worden met fitness, om zo de algehele lichamelijke conditie en toning te verbeteren. 

Vanuit Preaz gaan Hannelore en Daphne de massages verzorgen. CardioBoxing Dordrecht is niet alleen een mooi concept maar ook een multidisciplinair sportcentrum. Je kunt hier als sporter terecht voor hulp en ondersteuning op het gebied van voeding, fysiotherapie, personal training en voor een CardioBoxing workout. Preaz mag hier sportmassage aan toevoegen en zo is de cirkel rond. Meer informatie over CardioBoxing Dordrecht vind je hier.

Bekijk hieronder een interview met Stefan Krabbendam over de samenwerking!

Informatie over de locatie

Amnesty Internationalweg 35
3318 AZ Dordrecht
+31 6 13759517

Afspraak:
Na binnenkomst ga je links de trap op naar de eerste verdieping, daar kun je plaatsnemen todat de masseur je komt ophalen.

Openingstijden:
Preaz is geopend van maandag t/m zaterdag. Wij verzorgen overdag maar ook in de avond behandelingen. Bel, mail of app voor meer informatie.

Locatie Papendal & Zeist
+31 6 29 04 80 19

Locatie Hellevoetsluis, Rotterdam & Dordrecht

+31 6 13 75 95 17