Particuliere locatie Papendal - Arnhem

Sport Medisch Centrum Papendal

Vanaf 2020 is het voor particuliere klanten mogelijk om een sportmassage te boeken op Papendal. Preaz is een samenwerking aangegaan met het Sport Medisch Centrum Papendal. Zij beheren een prachtige locatie in het midden van Papendal. Dit is de medische thuishaven van TeamNL, het centrum ademt sport. Niet voor niets natuurlijk dat alle topsporters van Papendal hier hun begeleiding en behandelingen krijgen. 

De masseurs die onze TeamNL sporters begeleiden en masseren staan vanaf nu ook klaar voor jou op de locatie SMCP! Boek jouw sportmassage op deze locatie via het contactformulier

Sport Medisch Centrum Papendal

Het Sport Medisch Centrum Papendal is al meer dan 50 jaar een kennisinstituut op het gebied van lichamelijke begeleiding. Je kunt er terecht voor specialistische zorg. Fysiotherapie, sportgeneeskunde, sportcardiologie en voor medische fitness en leefstijladvies. Je hoeft hier geen topsporter voor te zijn, bij SMCP kan iedereen gebruik maken van de topsportervaring en zorg die ze over de afgelopen 50 jaar hebben opgedaan. 
Meer info over het SMCP kun je vinden op de website.

Lokale sporters in beeld

Preaz ondersteunt de TeamNL sporters op Papendal, lees er hier meer over!

Openingstijden:
Preaz is geopend van maandag t/m zaterdag. Wij verzorgen overdag maar ook in de avond behandelingen. Bel, mail of app voor meer informatie.

Locatie Papendal & Zeist
+31 6 29 04 80 19

Locatie Hellevoetsluis & Rotterdam

+31 6 13 75 95 17

Locatie Dordrecht

+31 6 14 64 52 67