You Are Here: Home » Klanten

Klanten

Wij behandelen een grote diversiteit aan klanten: topsporters en -dansers, amateursporters en -dansers, gehandicapte sporters, mensen in een blessuretraject of die herstellende zijn van een operatie of ziekte waarbij massage een onderdeel is van het herstel.

We hebben jarenlange ervaring met deelname en begeleiding van grote sportevenementen als Europese- en Wereldkampioenschappen en Olympische Spelen waarin wij verschillende sportdisciplines hebben ondersteund. Ook zijn wij actief in het begeleiden van topsporters en aankomende (top-)sporters die via NOC*NSF Papendal en het Centrum Topsport en Onderwijs geselecteerd zijn.

PREAZ en de topsport
Als sporter heb je ambitie. Je wilt vooruit, stelt jezelf doelen en gaat daar recht op af. Dan wil je mensen om je heen die dat begrijpen, snel en adequaat helpen en verstand van zaken hebben. Mensen waarmee je een vertrouwensband kan opbouwen en meegaan in jouw ambitie.
Wij hebben inmiddels zoveel ervaring in de topsport, dat van ons niet anders verwacht mag worden. We bieden sporters een totaalpakket op het gebied van sportverzorging. Massage, taping, trainingsschema’s, voedingsadvies en mentale begeleiding. Door nauwe samenwerking met sportartsen, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen van het Sport Medisch Centrum Papendal en Medicort/Tamminga in Utrecht kan er snel en adequaat ingespeeld worden op eventuele acute en chronische klachten en is er altijd deskundig advies binnen handbereik.
Overleg met coaches, trainers en de sporters zijn voor ons van levensbelang. Zodoende is het rendement van een behandeling maximaal. De sporter is degene waar het om draait en het voorkomen van hardnekkige blessures is daarbij het hoofddoel. De sporter moet gezond, fit, uitgerust en in topvorm aan de start verschijnen.

PREAZ in het theater
Het begeleiden van evenementen zoals bijvoorbeeld “So You Think You Can Dance” en “The Ultimate Dance Batlle” is ons op het lijf geschreven. De jarenlange ervaring die wij meenemen vanuit de topsport kunnen wij doorvertalen in artiestenzorg, omdat hier ook veel van het fysiek van de deelnemers gevraagd wordt. Alle elementen die daarvoor nodig zijn om de topsporter optimaal aan de start te krijgen sluiten ook prima aan bij de artiesten waarvan een topprestatie gevraagd gaat worden.
We kunnen hiervoor een totaal of gedeeltelijk pakket aanbieden voor de begeleiding van een theatershow, -tournee of evenement. Belangrijkste elementen in dit pakket zijn, massage, stoelmassage, taping (klassiek en Medical Tape Concept), eerste hulp (wondverzorging), trainingsadvies, mentale begeleiding en, niet te onderschatten, voedingsadvies. Ook hier geldt dat we korte lijnen hebben in de medische sector van de sport (o.a. sportartsen, orthopedisch chirurgen, etc.)

Klanten:

 NOC*NSF (o.a. Olympische spelen London 2012)

K.N.Z.B. – Nationale dames waterpoloteam

K.N.R.B. – Nationale roeiselecties dames en heren

Topsport Amsterdam

K.N.H.B. – Nationale dames hockeyteam


N.B.B. – Nationale Rolstoel Basketbal (mannen en vrouwenselectie)


N.T.T.B. – Nationale Tafeltennis vrouwen- en mannenselectie


K.N.W.U. – Nationale Wielrenselecties: weg-, mountainike-, BMX- en baanteams


Amateursporters in en rondom Utrecht ism Medicort

Particulieren ism SMCP


Team van Werven (schaatsmarathonploeg)

T.B.N – Taekwondo Bond Nederland

Nevebo – Volleybal Bond Nederland

N.N.B. – Nederlandse Badminton Bond

K.N.H.S.  – Koninklijke Nederlands Hippische Sportfederatie

Nederlandse Vijfkampbond


Talentgroepen CTO Papendal


Professionele dansteams:´So You Think You Can Dance´, The Ultimate Dance Battle en theaterprogramma ‘Ne Me Quitte Pas

© 2012 Powered By Wordpress, edited by Luc Dirks for Preaz

Scroll to top