You Are Here: Home » Onze aanpak

Onze aanpak

Door PREAZ behandeld worden is meer dan een massage krijgen. Primair begint het voor ons met de intermenselijke relatie die vanaf het eerste contact wordt opgebouwd. Achter elke valide- of invalide sporter, danser of werkende/studerende zit namelijk altijd een mens met een ambitie, een doel. En wij willen graag een actieve en zichtbare bijdrage leveren om dat doel te realiseren. Daarvoor bieden wij preventieve zorg in de meest brede zin van het woord. Door middel van sportmassage en daaraan gelieerde diensten en zorg proberen wij de ‘mens’ te helpen om zijn of haar ambitie te realiseren. ´Vitaliteit´ staat voor ons hierin centraal.

Vitaliteit:
Vitaliteit is een actueel thema van deze tijd. Sla een tijdschrift open, kijk op tv, alles staat in het teken van gezondheid, fitheid en meer uit je leven halen. Maar wat is vitaliteit? Vitaliteit is meer dan alleen gezond en sportief zijn. Het is de fysieke, mentale, emotionele en zelfs spirituele vrijheid jezelf en anderen te blijven ontwikkelen om daarmee de kwaliteit van je leven en (sportieve) carrière te vergroten. Centraal voor PREAZ staat de (sport-) massage: na een intensieve sport, dans of werkprestatie het lichaam weer vitaal krijgen of juist door middel van een preventieve massage voorkomen dat het lichaam tijdens de prestatie (te) veel moet lijden.
Als masseur krijg je de mens letterlijk (fysiek) maar ook figuurlijk in je handen. Als PREAZ masseur beschikken wij over een ‘signalerend’ vermogen om zaken die wij waarnemen tijdens de massage, gevraagd of ongevraagd, bespreekbaar te maken. Wij willen graag praktisch en oplossingsgericht werken voor onze klanten, hierbij kan men denken aan adviezen, doorverwijzingen of pakken wij zelf het vervolg van de begeleiding op.

Wij zijn deskundig als het gaat om voeding voor, tijdens en na de sportprestatie; de fysieke en mentale begeleiding om lichamelijk grenzen te verleggen; de communicatie over en weer en dus korte lijnen met artsen, psychologen, fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen, sportbonden of NOC*NSF als je die nodig hebt om vitaler te worden. Al deze zaken spelen in op de vitaliteit van de mens en sporter en wij kennen de weg als geen ander in deze soms ondoorzichtige wereld. Wij begeleiden de sporter graag in deze zoektocht over dit ‘vitaliteitsplein’ en voeren samen met de sporter de regie om de juiste focus aan te brengen en motiveren en helpen wij hem/haar om de juiste en ideale route te vinden naar een hoger niveau van vitaliteit en daarmee prestaties.

© 2012 Powered By Wordpress, edited by Luc Dirks for Preaz

Scroll to top