You Are Here: Home » Londen 2012 » Video: Holland 8 – undercover

Video: Holland 8 – undercover

De mannen van de Holland 8 zijn in volle voorbereiding op de OS 2012 in Londen. Deze week hebben ze zich teruggetrokken in Maasdam net onder Rotterdam. Deze schitterende trainingslocatie is beschikbaar gesteld door één van de ouders van de roeiers, die overigens zelf ook gewoon in het huis verblijven tijdens de trainingsweek. Coach Rene Mijnders en assistent Koos Maasdijk leggen hier de laatste hand aan de ´puzzel´ om straks vol te kunnen vlammen tijdens de spelen in Londen. Alles gaat nu uit de kast, ´goud´ pakken is het doel, undercover en met  maximale focus je voorbereiden op dat ene…:   het geeft maar weer eens aan hoe bijzonder en belangrijk de Olympische Spelen zijn.

Het meest opmerkelijke aan deze trainingslocatie is wel dat de ouders van roeier Mitchel Steenman hun volledige huis beschikbaar hebben gesteld aan de mannen en het begeleidingsteam. Ook de buren helpen mee om voldoende onderdak te kunnen bieden. Daarnaast verzorgen de ouders ook nog eens alle maaltijden voor de roeiers en ik kan zeggen dat dit in geen enkel hotel of restaurant overtroffen wordt! Ik heb dit dan ook nog nooit meegemaakt bij alle andere sporten die ik ondertussen al begeleid heb vanuit mijn masseursvak. Mijn ´zwak´ voor de roeisport wordt hierdoor ook alleen maar groter…De Holland 8: niet zeuren maar gewoon keihard werken, undercover… Misschien een tip voor de mannen van Bert van Marwijk?

22 juni 2012 door Gerrit van Olst

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2012 Powered By Wordpress, edited by Luc Dirks for Preaz

Scroll to top