You Are Here: Home » @Papendal » Topsportcentrum Papendal

Topsportcentrum Papendal

Papendal is hét topsportcentrum van Nederland. Bijna alle Nederlandse toppers werken hier dagelijks hun trainingen af: van tafeltennissers tot taekwondo-ers, van badmintonners tot hockeysters. Wij van Preaz vervullen binnen Papendal de rol van sportmassage en -verzorging en doen dat in nauwe samenwerking met sportmedische teams en het NOC*NSF. Ook is Papendal de kweekvijver van jonge Nederlandse topsporttalenten die geïnspireerd door de echte toppers werken aan hun progressie. Deze jongelingen vallen allemaal onder het CTO oftewel het Centrum voor Topsport en Onderwijs. Ook deze talenten komen wekelijks tussen de verplichte schoollessen  en sporttrainingen door bij ons langs voor een massage.

Al met al een heel gevarieerd aanbod van topsporters en talenten in uiteenlopende  takken van sport. Elke dag zijn we met 1 of 2 masseurs actief op het prachtige sportcomplex en ook de sporters die op Papendal wonen en studeren maar elders trainen , denk daarbij bijvoorbeeld aan de baanwielrenners/sters, masseren wij op speciale trainingslocaties zoals de wielerbaan in Apeldoorn.

Een dagje masseren op Papendal staat garant voor: avontuur en afwisseling, jong én ouder, komen en gaan en dromen over brons, zilver of goud. Kortom, Papendal is een drukke, levendige en sportieve bijenkorf en wij van Preaz vliegen daarin onze rondjes mee……
…..Preaz masseurs zijn echte Flying Dutchmen…..

14 juni 2012 door Gerrit van Olst

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2012 Powered By Wordpress, edited by Luc Dirks for Preaz

Scroll to top